Φόρμα Προσφοράς

Μεταφορές - Μετακομίσεις   Αθήνα από 30€

Ψάχνεις μεταφορική στην Αθήνα? Τότε ήρθε η ώρα της Today Cargo!
Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σε βοηθήσουν να μετακομίσεις ή να μεταφέρεις με ασφάλεια τις οικιακές συσκευές και τα έπιπλα σου καθώς και οτιδήποτε υπάρχει στον χώρο σου.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο, αναλαμβάνει την πλήρη μετακόμιση του σπιτιού σου ή ακόμα και του επαγγελματικού σου χώρου, με την καλύτερη προσφορά που θα βρεις στην αγορά!

Παρέχουμε δωρεάν εκτίμηση του κόστους στον χώρο σου καθώς και αυθημερόν παράδοση για μεταφορές-μετακομίσεις στην Αθήνα .

*Συνεργασία με ανυψωτικό.

LIVE ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!

Βιάζεσαι να μετακομίσεις άμεσα και χρειάζεσαι προσφορά ΤΩΡΑ!!! Στείλε μας μήνυμα στο viber γράφοντας πόσα και ποια αντικείμενα ενδιαφέρεσαι να μεταφέρεις και ο πρώτος διαθέσιμος συνεργάτης μας θα σε εξυπηρετήσει!

αμπαλαζ αντικειμενων

Συσκευάζουμε όλα τα έπιπλα και τις οικοσυσκευές σας.

Μεγιστη ασφαλεια

100% Εγγύηση Ασφάλειας των αντικειμένων σας σε κάθε μεταφορά.

δωρεαν εκτιμηση

Δωρεάν εκτίμηση κόστους άμεσα στον χώρο σας.

αυθημερον παραδοση

Παράδοση σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής Αυθημερόν

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ TODAY CARGO?

Η Today Cargo είναι μια νέα εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών τον τελευταίο χρόνο και θεωρείται ήδη, μία απ’ τις πιο αξιόπιστες εταιρείες, η οποία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Στην Today Cargo αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε, να μεταφέρουμε και να παραδώσουμε την οποιαδήποτε αποστολής σας αυθημερόν, σε όλη την Αττική.

Με συνέπεια και αξιοπιστία, προσφέρουμε υπηρεσίες ταχυμεταφοράς υψηλής ποιότητας σε όλη την Αττική, ικανοποιώντας τις προσωπικές σας ανάγκες ή της επιχείρησής σας.