Μεταφορά Καναπέ

Μεταφορά Καναπέ από 40€

   Στη Today Cargo καταλαβαίνομε πως η Μεταφορά του Καναπέ είναι μια δύσκολη διαδικασία και το σημαντικότερο έπιπλο ενός σπιτιού και το πιο δύσκολο στη μεταφορά του!

   Η μεταφορά ενός καναπέ είναι από τις πιο δύσκολες, γι' αυτό θα πρέπει να γίνει με απόλυτο επαγγελματισμό και προσοχή! Για  αυτό βρισκόμαστε εμείς εδώ ώστε να σας δώσουμε την λύση που χρειάζεστε. Για τη σωστή μεταφορά του καναπέ τον σημαντικότερο ρόλο έχει η προετοιμασία. 

   Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε από πόσα κομμάτια αποτελείτε ο καναπές σας, στη συνέχεια βεβαιωθείτε για το μέγεθος που έχουν οι πόρτες του σπιτιού ώστε να χωράει. Ωστόσο ο πιο σύντομος και ασφαλής τρόπος μεταφοράς του καναπέ δεν είναι άλλος από τη χρήση ανυψωτικού.    

Η επαγγελματική μας ομάδα θα φροντίσει ώστε τα έπιπλά σας να τυλιχτούν, να φορτωθούν και να αποσυσκευαστούν στην επιθυμητή τοποθεσία με τη μέγιστη προσοχή. Έτσι, χωρίς καμία ανησυχία, τα αφήνετε όλα σε εμάς. Επιπλέον, δίνουμε μεγάλη προσοχή στις μικρολεπτομέρειες σε κάθε μέρος των εργασιών μετακόμισης.

Για να έχετε απόλυτη ηρεμία, είμαστε πλήρως εκπαιδευμένοι στο χειρισμό ευαίσθητων και ακριβών καναπέδων με τη μέγιστη προσοχή.


   Όποιον τρόπο μεταφοράς όμως και να διαλέξετε, να είστε σίγουροι ότι η ομάδα μας είναι έμπειρη και σας εγγυάται ασφάλεια και προσοχή σε κάθε έπιπλο σας!
  • Απλή μεταφορά μετακόμιση καναπέ στην Αθήνα από 40€
  • Μεταφορά καναπέ στην Αθήνα με εργατικά από 60€
Αν χρειαστείτε και εργατικό δυναμικό η τιμή θα είναι διαφορετική καθώς θα πρέπει να υπολογιστούν και τα εργατικά. Εκεί παίζει ρόλο ο όροφος φόρτωσης και ο χώρος παράδοσης του καναπέ.

*Υπάρχουν ελάχιστες χρώσεις.
*Η προσφορά ισχύει για μεταφορά 0 έως 15χιλ. και μέχρι 2ο όροφο.

*Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα τα αντικείμενα, τον όροφο και την απόσταση και τους εργάτες.
Προσφορά Μεταφορά Καναπέ