Μεταφορά Πλυντηρίου

Μεταφορά Πλυντηρίου από 40€

Η Ευκολία που Χρειάζεστε

Η μετακόμιση είναι πάντα μια πρόκληση, αλλά όταν πρόκειται για το πολυαγαπημένο σας πλυντήριο, η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο προσωπική. Είτε μετακομίζετε σε νέο σπίτι, είτε αλλάζετε τη διαρρύθμιση του χώρου σας, η μεταφορά του πλυντηρίου σας στην Αττική μπορεί να είναι μια εύκολη και αποτελεσματική διαδικασία.

   Το πλυντήριο αποτελεί μια από τις βασικές ηλεκτρικές συσκευές ενός σπιτιού, οπότε η μεταφορά του πρέπει να γίνει με ασφάλεια!

   Οι πρώτες κινήσεις που πρέπει να κάνετε πριν την μεταφορά του πλυντηρίου σας είναι, να βεβαιωθείτε ότι το έχετε αποσυνδέσει από την πρίζα την προηγούμενη νύχτα και ότι έχετε αποστραγγίσει καλά τους εύκαμπτους σωλήνες νερού.

   Η σωστή προετοιμασία του πλυντηρίου και φυσικά οι έμπειροι μεταφορείς μας, σας εγγυόνται μια ασφαλή και σωστή μεταφορά του πλυντηρίου σας χωρίς φθορές και με την πιο οικονομική τιμή της αγορά!

Γιατί να επιλέξετε εμάς για τη Μεταφορά του Πλυντηρίου σας:

  1. Εξειδικευμένη Εξυπηρέτηση: Κατανοούμε την ευαισθησία του πλυντηρίου ως σημαντικού οικιακού εξοπλισμού και προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς.

  2. Σύγχρονος Εξοπλισμός: Ο στόλος οχημάτων μας είναι εξοπλισμένος με την πιο σύγχρονη τεχνολογία για ασφαλή μεταφορά και παράδοση.

  3. Ευελιξία και Αξιοπιστία: Καθορίζουμε το χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και διασφαλίζουμε αξιοπιστία σε κάθε μετακίνηση.

Τα Οφέλη της Συνεργασίας μας:

  • Εξοικονομείστε χρόνο και κόπο με την εξειδικευμένη μας υπηρεσία.
  • Επαγγελματική εξυπηρέτηση με χαμηλό κόστος.
Εμπιστευθείτε μας για μια ομαλή και αποτελεσματική μεταφορά του πλυντηρίου σας στην Αττική. Επικοινωνήστε σήμερα για να κλείσετε τη μετακίνησή σας!

  • Απλή μεταφορά μετακόμιση Πλυντηρίου από 40€
  • Μεταφορά Πλυντηρίου με εργατικά από 50€

Αν χρειαστείτε και εργατικό δυναμικό η τιμή θα είναι διαφορετική καθώς θα πρέπει να υπολογιστούν και τα εργατικά. Εκεί παίζει ρόλο ο όροφος φόρτωσης και ο χώρος παράδοσης του πλυντηρίου.

*Υπάρχουν ελάχιστες χρώσεις.
*Η προσφορά ισχύει για μεταφορά 0 έως 15χιλ. και μέχρι 2ο όροφο.

*Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα τα αντικείμενα, τον όροφο και την απόσταση και τους εργάτες.